Sve za dobru fotku na Instagramu- seksi voditeljica uživa na luftiću od 130 dolara

Vidi originalni članak

Nedavno smo pisali o novim hit luftićima koji su zamijenili nevjerojatno popularne plamence, a jedna Hrvatica već se pohvalila kako ga je dodala u svoju kolekciju. Riječ je o Eciji Ivušić koja je obožavatelje na Instagramu počastila fotografijama na kojima pozira na luftiću u obliku bijelih anđeoskih krila. Lijepa je voditeljica tom prilikom pokazala svoje isklesano tijelo, ali i se i pohvalila kako uistinu uživa u godišnjem odmoru na Korčuli. 

Ecija se ploveći na ovom luftiću pridružila i svjetskim trendsetericama koje su ovaj plažni rekvizit izdvojile nevjerojatan iznos od 130 dolara. Sve za dobru fotografiju na društvenim mrežama! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".