Sve odlične kombinacije blogerice Sonje Kovač s New York Fashion Weeka

Njen Instagram profil može vam poslužiti kao odlična modna inspiracija za novu sezonu
Vidi originalni članak

U svoje je kombinacije Sonja za njujorški Tjedan mode ukomponirala najveće trendove nove sezone. Prvi dan odijenula je maksihaljinu upečatljivog printa i čupavu bundu, a na nogama nosi popularne "sock boots" u crvenoj boji. 

Nakon toga, blogerica je otišla u potpuno drugom smjeru, pa nas počastila odličnim military lookom koji je "ublažila" romantičnom haljinom. Ovo bismo odmah kopirali! 

Malo glamura u omiljeni svjetski Tjedan mode unijela je sa zelenom plisiranom haljinom koja tako dobro izgleda pod svjetlima njujorških ulica.

Izgleda da je i Sonju zahvatilo ludilo malih naočala, a ova sljedeća kombinacija pravi je hommage devedesetima. Pogledajte samo te visoke čizme!

Na Valentinovo, lijepa je blogerica prošetala New Yorkom u casual izdanju u kojem su glavnu riječ vodile uske hlače od lakirane kože, a pokazala je i kako ova bijela bundica dobro izgleda i u rokerskom izdanju. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".