Svi pogledi usmjereni prema Kate Middleton: Vojvotkinja je zablistala u jednoj od najraskošnijih haljina

Vojvotkinja najčešće bira decentne odjevne kombinacije, a za crveni tepih odabrala je sjajnu haljinu koju potpisuje dizajnerica Jenny Packham
Vidi originalni članak

Sinoć je u Londonu održana premijera novog filma o Jamesu Bondu "No Time To Die", a među uzvanicima koji su prošetali crvenim tepihom bili su Kate Middleton i princ William. Kraljevski par dugo nismo imali prilike vidjeti na ovakvim društvenim događanjima, a sva je pozornost bila usmjerena na vojvotkinju kad se na premijeri pojavila u raskošnoj sjajnoj haljini. 

Middleton je odabrala toaletu s potpisom dizajnerice Jenny Packham, čija je cijena 2800 funti, odnosno nešto malo više od 24 tisuće kuna. Haljina prekrivena sjajnim ljuskicama ima duboki V izrez, a umjesto klasičnih rukava, haljina je krojena u formi "plašta".

Elegantnu je haljinu upotpunila lakiranim nude salonkama s Aquazzura potpisom i upečatljivim zlatnim naušnicama. Klasične uvojke u kosi po kojima je prepoznatljiva zamijenila je podignutom frizurom. Kad je u pitanju make up, držala se jednostavnosti i odabrala klasičan look

 

Princ William odabrao je baršunasti smoking upotpunjen crnom mašnom, a premijeri u Royal Albert Hall prisustvovali su i princ Charles s Camillom. 

Inače, članovi oružanih snaga i zdravstveni radnici diljem zemlje pozvani su na premijeru, piše Harper's Bazaar, kako bi im se iskazala zahvalnost za sve što su napravili tijekom pandemije. Članovi kraljevske obitelji sastali su se i s producentima filma, a družili su se i s glumačkom postavom, među kojima su bili Naomie Harris, Rami Malek i Daniel Craig koji je, kako pišu strani mediji, rekao Kate Middleton da izgleda "jako ljupko". 

Ovo je jedno od rijetkih pojavljivanja vojvotkinje na crvenom tepihu, još od svibnja kad je bila premijera Disneyevog filma Cruella, s Emmom Stone u glavnoj ulozi. .

Vlasnica zagrebačkog salona preporučuje 10 najtrendi nijansi lakova za ovu jesen

Zgodna plavuša nosi kombinaciju koja nikad nije out, a super je ideja za novi radni tjedan

Jeste li već isprobali Zarine parfeme koji su "dupe" dizajnerskih mirisa, no mnogo pristupačniji?

Doktorica dentalne medicine prava je majstorica u spajanju ženstvenih i rokerskih komada

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".