Sve nijanse sive! Dame iz centra grada krznene bunde izvrsno su uklopile u svoje outfite

Dva različita stila i oba izvrsna!
Vidi originalni članak

Krznene bunde nekada su bile rezervirane samo za elegantne kombinacije, a danas se fantastično uklapaju u sve outfite, no posebno nam je zanimljivo vidjeti ih u sklopu odličnog sportskog looka. Ove dvije dame sa špice svoje su trendi sive bunde isfurale odlično u dva različita stila. 

Djevojka lijevo odlučila se za casual outfit u sivim nijansama. Odjenula je sive traperice i sivi džemper koje je upotpunila predivnom sivom bundom s kapuljačom, a na noge je obula odlične crne čizmice na vezanje s lakiranim detaljima s kojima je uparila i crnu torbicu. 

Dama pored nje posegnula je za sportskom varijantom u cijelosti sivog outfita. Za šetnju gradom odjenula je sivu trenirku i sivu dolčevitu, a u kombinaciju je savršeno uklopila efektne bijelo-crne tenisice. Sportsku kombinaciju zaokružila je vrlo sličnom bundom i neodoljivom zimskom kapom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".