Sve je počelo s Ćorlukinom vaterpolskom kapicom, a završilo Vrsaljkovom mornarskom

Dečki obožavaju kape i šešire, pa su im ovih dana i zaštitni znak
Vidi originalni članak

S mornarskom kapicom na glavi Šime Vrsaljko uzeo je mikrofon i počeo pjevati “Nije u šoldima sve” pred više od 100.000 ljudi na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Dečkima su kape i šeširi postali svojevrsni zaštitni znak, barem nekoliko sati dok su se busom vozili prema zagrebačkom glavnom trgu. Publika koja ih je vjerno pratila bacala im je rekvizite, a ovi “modni detalji” dečkima su se očito jako svidjeli jer su ih ostavili na glavama cijelo vrijeme.

Domagoju Vidi obožavatelji su na bus koji se vozio prema spektakularnom dočeku na Trgu bana Josipa Jelačića, bacili šokački šešir koji je nosio cijelo vrijeme.

Vaterpolska kapa

Na zadnjem nogometnom europskom prvenstvu Vedran Ćorluka zadobio je ozljedu glave na utakmici s Turskom. U sljedećem ogledu s Češkom, rana mu je počela krvariti, pa su mu kao rješenje ponudili - vaterpolsku kapicu bez zaštite za uši kako bi mu držala zavoje. Naravno, Hrvati su poludjeli za ovim “modnim dodatkom”, pokupovali sve vaterpolske kapice na tržištu i nastavili vatrene bodriti s ovim kapicama na glavi. Trend se nastavio i na ovom prvenstvu, a prije nekoliko dana američki časopis US Today u čudu se pitao zašto svi Hrvati na glavama imaju vaterpolske kapice. Na Twitteru su novinarima objasnili o čemu se radi, a Večernji list prenio je izjavu jednog navijača iz SAD-a koji je rekao: “Nisam mogao vjerovati kad sam ih vidio u polufinalu. Sada pokušavam nabaviti jednu kapicu, ali čini se da je sve rasprodano.”

Personalizirane torbe

Šime Vrsaljko definitivno je najveća zvijezda ove reprezentacije, a mornarska mu je kapa dala dodatan šarm. S dalmatinskim pjesmama nije prestao za vrijeme cijele vožnje do zagrebačkog glavnog trga, pa se sve dobro uklopilo u ovu euforičnu priču. Da dečki stvarno imaju stila, govori i činjenica da su im putne torbe vrlo trendi. U Zagreb su svi sletjeli s personaliziranim torbama koje na sebi imaju print nogometne lopte s potpisom Louisa Vuittona, a cijena jednog modela iznosi 27 tisuća kuna. Svaka torba dodatno je personalizirana te ima pločicu s hrvatskom zastavom koja, kako piše 24sata, vrijedi oko 2000 kuna, a ime joj je Keepall Bandoulière. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".