Djevojke i supruge nogometaša došle u Moskvu: Cure su stvarno najvatrenija podrška

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL Diplomirana pravnica Adriana Đurđević na nekoliko posljednjih utakmcia pratila je svog dragog, Duju Ćaletu-Cara FOTO: Instagram Franka Batelić poručila je kako nas čekaju velike i bitne stvari! FOTO: Instagram Melanie Bradarić došla je bodriti svog dragog Filipa, ali i ostale dečke, a fotka ispred katedrale je must have! FOTO: Instagram Ivana i David Vida najveća su potpora Domagoju! FOTO: Instagram Josipa Perišić s klincima navija za fantastičnog Ivana FOTO: Instagram Izabel Kovačić s prijateljicom i vjenčanom kumom Enom već je u Moskvi nekoliko dana, nije propustila ni polufinale
Navijači su okupirali glavni ruski grad, a među njima se definitivno ističu predivne supruge i djevojke naših reprezentativaca!
Vidi originalni članak

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".