Svako dijete ima pravo na sretno djetinjstvo: Kupnjom majice Sa svrhom pomažete SOS Dječjem selu Hrvatska

1 T-shirt Sa svrhom = 50 kn donacije za SOS Dječje selo Hrvatska
Vidi originalni članak

Nova limited edition kolekcija T-shirta Sa svrhom puštena je u prodaju i to u suradnji s SOS Dječjim selom Hrvatska. Originalni crtež koji se nalazi na T-shirtima djelo je djeteta štićenika SOS Dječjeg sela, a 50 kuna od svakog prodanog T-shirta namijenjen je upravo SOS Dječjem selu Hrvatska.

Projekt Nosi Sa svrhom novi je poslovni model u Hrvatskoj. U 1000 sati prodaje dostupno je 1000 T-shirta Sa svrhom i ukupna donacija neprofitnoj organizaciji ili inicijativi može iznositi 50 tisuća kuna. Riječ je o hrvatskom proizvodu, ručno šivanim T-shirtima koji su od 100postotnog pamuka i unikatni. Svaki T-shirt ima na sebi broj od jedan do tisuću, prema redu kupnje.

T-shirti Sa svrhom prodaju se na službenom webshopu www.nosi-sa- svrhom.com gdje je u svakom trenutnku dostupno preostalo vrijeme prodaje i preostali broj T-shirta Sa svrhom za kupnju. Suradnja s SOS Dječjim selom Hrvatska nastala je iz jednostavnog razloga – svako dijete ima pravo na sretno djetinjstvo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".