Svaki se put rasprodaju za čas: Najpopularniji jesenski model tenisica osvojio je trendseterice

Riječ je o modelu New Balance 550 koji dolazi u nekoliko boja, a najtraženiji je onaj klasični, u crno-bijeloj varijanti
Vidi originalni članak

Sa svakom hladnom sezonom, novi model tenisica postane it među trendsetericama, a ako je suditi po uličnoj modi i fotografijama na društvenim mrežama, ove jeseni tu je titulu ponio model s New Balance potpisom. Riječ je o tenisicama New Balance 550 koje dolaze u nekoliko varijanti - u bijeloj boji i kombinaciji s crnim, crvenim žutim, plavim ili zelenim detaljima. 

Najpopularnije su, očekivano, one u bijelo-crnoj varijanti, a o tome koliko su tražene, najbolje govori činjenica da su na većini web shopova rasprodane. 

Ovaj model neodoljivo podsjeća na košarkaške kakvi su se nosili osamdesetih godina, a kako piše Who What Wear, New Balance ih je kreirao u suradnji s newyorškim streetwear butikom Aimé Leon Dore. U kolekciji su se još našli odjevni predmeti i dodaci poput satenske bomberice i bejzbolske kape, no tenisice su te koje su postale svjetski popularne, a domaće i svjetske modno osviještene djevojke jednostavno ih obožavaju. U svoju kolekciju dodala ih je i stajliš Hailey Beiber čiji je stil izvrsna inspiracija, bilo da je riječ o dnevnim ili formalnijim prigodama. 

Na većini web shopova za njih postoji poduža lista čekanja jer se rasprodaju u svega nekoliko minuta kad god se pojave, a ako ste nestrpljivi, možete ih pokušati dodati u kolekciju putem resale trgovina poput StockX. Mi smo ih pronašli u nekoliko online dućana, kao što su Klekt i Cultizm. 

Kad je u pitanju njihovo stiliziranje, modna je formula vrlo jednostavna -  one pašu na sve. Izvrsno izgledaju u ležernim kombinacijama, kad se nose s trenirkama ili trapericama i sweatshirtima, no djevojke ih rado nose i u kombinaciji s nešto formalnijim komadima.

Tako ih spajaju s odijelima, basic komadima poput bijele košulje i predimenzioniranog sakoa, a jedan dodatak kojeg rado kombiniraju uz New Balance 550 su visoke bijele čarape, čime outfit dobiva pravi retro-prizvuk.

Ako niste ljubiteljica jesenskih cipela, kao što su mokasinke ili gležnjače, već više preferirate ležernost, ovakve bi se tenisice mogle izvrsno uklopiti u postojeću garderobu. Zahvaljujući jednostavnom i svevremenskom dizajnu, jako se lako kombiniraju, bez obzira na to koji stil volite.  

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".