Svaki muškarac zna da su kvalitetne cipele i torba ključ odličnog stila

Ispravan odabir ovih dodataka pola je puta do stylish izgleda
Vidi originalni članak

Iako mnogo češće pišemo o tome kako su torbica i cipele neizostavni detalji u ženskom ormaru koji svaku kombinaciju stavljaju na novu razinu, isto vrijedi i za mušku garderobu.

Bez obzira na to radi li se o poslovnom ili casual odjevnim kombinacijama, kvalitetne cipele su must have dok je torba ta koja može osvježiti cijeli oufit. Mnogim muškarcima torba je i dalje na "crnoj" listi pa sve stvari radije stavljaju u džepove, međutim one mogu izgledati itekako elegantno i savršeno se uklopiti u muški stil. 

Govoreći o cipelama, najčešći muški odabiri su oni u crnoj i smeđoj boji. Crna je boja klasik koji je potreban svakom ormaru i najbolje se mogu kombinirati uz odijela iste boje. S druge strane, smeđe su cipele sve popularnije - izvrsno pristaju smeđim i sivim odijelima, a mogu se isfurati i u nekim ležernijim varijantama, pa čak i s trapericama! 

U onim odjevnim kombinacijama kad cipele padaju u drugi plan, savršen su izbor tenisice u plavoj boji koje se savršeno mogu kombinirati s razigranim košuljama i torbama u istom tonu, čime se stylingu daje doza ozbijnosti. 

Sadržaj omogućio: CCC Shoes&Bags 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".