Svaka sličnost je slučajna?

Nama se čini kako je inspiracija za ove tenisice potpuno jasna, što vi mislite?
Vidi originalni članak

Kockice su zahvaljujući trenutno aktualnom nogomenom prvenstvu zavladale hrvatskim ali i europskim ulicama. Da su hrvatski dresovi proglašeni najljepšima na Euru više nije nikakva tajna kao ni to da žene ovu euforiju većinom proživljavaju kroz modu. Svjedno smo se iznenadili cipelama dizajnera Marc Jacobsa! Inspiracija za ove trendi slip on tenisice po nama je i više je nego jasna. Crveno bijele kockice u kombinaciji s metalik plavom nijansom neodoljivo podsjećaju na zaštitne znake Lijepe naše a ovaj model posebno će oduševiti najvatrenije obožavateljice  jer je kao stvoren za navijanje!

Prije sniženja njihova cijena bila je 320€ dok je sada snižena za čak 40% i iznosi 192€! Pronađite ih na web stranici  http://www.mytheresa.com i to taman na vrijeme za sljedeću utakmicu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".