Sva adventska odredišta na jednom mjestu! Ova ilustrativna mapa zagrebačkog Adventa osvaja na prvu

Bacite pogled na najmaštovitiji prikaz zagrebačkog Adventa
Vidi originalni članak

Ovih dana sve je u znaku zagrebačkog Adventa, pa nas tako svakodnevno iznenađuju još neotkriveni noviteti. Ipak, za oko nam je posebno zapela neodoljiva karta koja će vas uputiti na sve ključne točke ovogodišnjeg Adventa iza koje stoji samoborska freelance ilustratorica i grafička dizajnerica Maja Tomljanović. 

Maja je nakon desetogodišnjeg rada u dizajnu odlučila slijediti svoju ljubav prema ilustraciji i postati full time ilustrator. 

- To je bila velika odluka s obzirom na to da nisam dugo vremena ništa crtala, niti sam znala odakle krenuti, ali sada kad gledam definitivno je bila najbolja odluka koju sam donijela jer zaista obožavam ovo što radim - priča nam Maja. 

Izrada adventske karte nastala je u suradnji s brendom kofer. kojima su se svidjele njezine karte hrvatskih otoka pa su je ove jeseni angažirali da napravi božićna pakiranja za njihove proizvode od kojih je jedan motiv bio karta zagrebačkog Adventa. 

- Oba dizajna kasnije su se aplicirala na njihove proizvode, svijeće, gin box poklon kutije, razglednice itd. Na božićnoj karti su prikazane glavne adventske lokacije i uži centar Zagreba - otkriva Maja. 

Na preslatkoj mapi koja ilustrira najprimamljivija adventska određišta možete naći kako nazive ulica tako i simboliće koji ilustriraju što na toj lokaciji možete pronaći. 

Osim božićne karte ilustratorica je u suradnji s istim brendom napravila i “običnu” verziju karte koja će se koristiti kroz godinu. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".