Sva lica traper minice: Naša lijepa blogerica nosi ju na bezbroj cool načina

Anastazija Makjanić, na Instagramu poznatija kao @stazisweets, naša je ljetna modna inspiracija
Vidi originalni članak

Njen stil obožavamo, a klasičnu je traper minicu isfurala na nekoliko baš dobrih načina koje lako možete iskopirati, ali i nositi na početku jeseni. 

U kombinaciji s prugastom plavo-bijelom košuljom minica izgleda odlično, a ovo je kombinacija s kojom ne možete pogriješiti u bilo kojoj situaciji. 

Romantične bijele bluze u kombinaciji s traperom izgledaju fantastično! Anastazija rupičasti model nosi s jednostavnim metalik sandalama u paru s mini torbicom. A kao detalj izabrala je dugačke zlatne naušnice i retro sunčane naočale. 

Ako ovih dana još jednom idete na more, predlažemo da iskopirate ovu cool kombinaciju. Cvjetići, velika pletena torba i minica, nikada nisu izgledali bolje. 

Točkastu košulju Anastazija je pretvorila u cropped top, a minica visokog struka u ovo se odlično uklopila. Slamnati šešir, cool natikače i torbica, super su dodatak!

Sljedeći tjedan meteorolozi najavljuju poprilično zahlađenje, pa ako mislite nositi svoju omiljenu traper minicu predlažemo da je iskombinirate kao Anastazija. Običan bijeli T-shirt sa sakoom, torbicom u jarkoj boji i klasičnim mokasinkama styling je za pet! Osim toga, gležnjače, dolčevita i minica uvijek su dobra ideja. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".