Sva lica Tatjane Jurić

FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell
Povodom rođendana, odabrali smo neke od njezinih najdražih izdanja...
Vidi originalni članak

Prelijepa televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić danas slavi svoj 34. rođendan. Javnost ju poznaje već više od desetljeaća; iza nje su mnogi televiziski projekti, pa samim time i javna pojavljivanja na kojima nerijetko oduševi i to najčešće u kreacijama s potpisom domaćih modinih dizajnera.  Iako je njezino preijepo lice i vitko tijelo u provome planu, Tatjana odabirom odjeće gotovo nikada ne griješi. Odana je klasici, ne eksperimentira previše, ali uvijek se zna izdvojiti iz mase; primjerice elegantnom haljinom jarke boje ii pak bijelom košuljom s volumioznim detaljem.

Njezin stil je prije svega mladenački, ženstven, sofisticiran, a opet tako ležeran, baš kao i ona sama - uživajte u galeriji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".