Sutra nova Diva: Gel za tuširanje Rituals na dar i više od 500 sjajnih shopping ideja

Anastazija Makjanić (27) Zadranka je koja se sa suprugom Tomom i djecom Mladenom i Marijom iz Zagreba preselila na Hvar zbog obiteljskog biznisa, a za novu Divu otkriva sve o neobičnom poslu kojim se bave.
Vidi originalni članak

U novom broju Dive, koja izlazi sutra, 14. prosinca uz Večernji list, možete pročitati i intervju s Anastazijom koja otkriva sve o neobičnom poslu kojim se bave. Ona i njezin suprug, naime, uzgajaju zmije, male krokodile i kornjače. Uz to, ispričala nam je i kako izgledaju blagdani u njihovu domu. 

– Kad kažem zmije, pa svi se zgroze. Ne znam jesam li dobila pet pozitivnih komentara u ovih osam godina života sa zmijama. U početku sam ih se baš jako bojala, bile su mi i strašne i gadljive, ma odvratne. Onda s vremenom shvatiš da i nisu tako strašne; da se one boje puno više nas nego što se mi bojimo njih. Pa shvatiš da ima prekrasnih zmija koje ne možeš ni zamisliti da postoje. Zelene, plave, crvene, žute... ama baš svakakve! – priča Anastazija. 

S obzirom na to da su blagdani bliže nego što mislimo, krajnje je vrijeme da se uputimo u kupovinu poklona, a u novom broju pogledajte fantastične ideje za poklone svima, od 40 kuna pa nadalje. Idealnim poklonom uvijek se pokažu parfemi, pa u ovog broju magazina saznajte koji su to parfemi koji odgovaraju svačijem ukusu, ali i džepu.  

S Božićem uvijek stiže i prigodna odjeća, a mi vam donosimo zaista šaroliku ponudu omiljenih 'ružnih' džempera, kao i najljepše party cipele i torbice koje će biti zvijezde svakog blagdanskog okupljanja. Uz to, kao i uvijek, čeka vas brdo stilskih inspiracija uz koje ćete lakše kreirati svoje zimske lookove. 

Osim toga, u novoj Divi pročitajte i tekst o hrvatskim DJ-icama koje su prave maherice svoje struke, kao i tekst o Kristini Burji, hrvatskoj modnoj dizajnerici koja svakim svojim novim editorijalom i revijom pomiče granice modne industrije. 

Uz novi broj na dar u paketu Večernji list i Diva u subotu 14. prosinca pronađite i Ritual pjenušavi gel za tuširanje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".