Sutra izlazi novi magazin Diva: Evo što vas sve očekuje u ovom broju!

Zvijezda novog broja Diva magazina, koji izlazi sutra, u subotu 14. rujna uz Večernji list, je Magda Milas Gržetić.
Vidi originalni članak

Magda je ekonomistica, bankarica, pilotkinja, ronilac, bivša reprezentativka, supruga, majka, inteligentna i svestrana mlada žena i još puno, puno toga, a intervju s njom možete pročitati u novom broju Dive. 

Modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor ispričala je sve o tome kako, koliko god to loše zvučalo, ljude na prvu ocjenjujemo prema tome kako su odjeveni. Odijevanje je komunikacija, i to relevantna jer halo efekt, onaj prvi dojam koji ostavljamo na drugu osobu, kasnije je teško promijeniti, kaže Duda. S druge strane, poslovna atmosfera bit će kvalitetnija i ugodnija ako su zaposlenici svjesni koliko su odijevanje i imidž moćna alatka u komunikaciji te, posljedično, utječu i na uspjeh kompanije.

Od trendova u ovom broju Dive izdvojili smo safari look, koji će se najviše svidjeti djevojkama koje obožavaju praktične i jednostavne komade. Vratila nam se i logomanija, na koju smo do nedavno potpuno zaboravili, a sada vrišti na sve strane. 
U rubrici Insta Style upoznajte Doru Predojević, influencericu koja će vas oduševiti svojom osobnošću, stilom i energijom, a i pogledajte fantastične street style fotografije našeg Gorana Čižmešije. Na svoje će doći i ljubiteljie trapera, ali i oni koji ove godine ne izlaze iz kaubojki. Izdvojili smo najljepše, pa ih potražite u subotnjem broju Dive. 

Pogledajte kako je bilo na snimanju naslovnice i upoznajte Magdu: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".