Suradnja Balmaina i H&M-a uskoro će ugledati svjetlo dana

FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M
Kolekcija koja je od kako je predstavljena zarobila srca žena diljem svijeta uskoro će ugledati svjetlo dana...
Vidi originalni članak

Ima nešto posebno kod suradnji high street brendova i visoke mode. Jesu li te kolekcije stvarno toliko dobre ili je u pitanju nešto drugo? Ovakve suradnje privlače veliki broj kupaca pa nije u pitanju je li to dobar marketinški potezili ne već nosivost istih kolekcija. U slučaju suradnje Balmaina i H&M-a možemo potvrditi da smo još od kako smo dobili uvid u kolekciju bili potpuno očarani. Kolekcija je prvi puta predstavljena na modelima Kendall Jenner i Jourdan Dunn na Billboard Music Awards u svibnju ove godine. Danas je predstavljen još jedan dio te kolekcije. 

Ovoga puta to je prekrasnabogato ukrašena mini haljina. Baršunasta ljepotica biti će idealan odabir za blagdanske zabave ili doček Nove godine. Sigurni smo kako će ovo biti jedan od must have komda iz kolekcije koja će svjetlo dana ugledati 5.studenog. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".