Supruga zgodnog Luke Stepančića prava je ljepotica s genijalnim smislom za modu!

Naš rukometni reprezentativac definitivno ima jednu od najljepših podrška!
Vidi originalni članak

 

"Hvala ti što si najbolja supruga, majka i prijateljica" - tim je riječima rukometaš Luka Stepančić (28) čestitao rođendan svojoj supruzi Ani (29) nedavno na Instagramu, a moramo primijetiti kako je ona stvarno prava ljepotica s odličnim smislom za modu!

Luka nerijetko dijeli zajedničke fotografije na kojem bračni par i sinčić Jakov blistaju od sreće, a Ana na svakoj fotografiji krade pozornost svojim osmijehom i modnim kombinacijama. 

Osobito nam se svidjela njezina kombinacija za jedno vjenčanje kad je odjenula crni kombinezon koji joj pristaje kao saliven, a odličan je odmak od haljina koje su "klasičan" izbor za vjenčanja. 

Ana je inače komunikologinja, a ona i Luka vjenčali su se kod matičara 2016. godine, a u lipnju 2017. godine priredili su proslavu za prijatelje. Fešti su prisustvovali i neki "kolege-rukometaši: Štrlek, Kopljar, Duvnjak....

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".