Supruga tenisača Marina Čilića, Kristina, izgleda fantastično u leopard haljini

Kristina Čilić u trendi izdanju pojavila se na zagrebačkom eventu brenda Twinset
Vidi originalni članak

Vjerojatno ste primijetili kako se životinjski uzorak ponovno vratio u modu i to u izdanju "na sterodima". Ima ga posvuda, a osim zmijskog tu je i vječni - leopard. Kristina Čilić na ovom eventu zablistala je u midi haljini s ovim uzorkom, čizmicama na potpeticu, a nosila je i klasičnu crnu torbicu. Ovakav model haljine najbolji je izbor zato jer stoji gotovo svakom obliku tijela. Sličan je "wrap haljini", uzak u struku, a i duljina odgovara svima. 

Veselimo se velikom povratku leoparda, koji u svojim najpopularnijim danima već počeo biti "basic" izdanje. Svi su ga nosili, posvuda i na svim komadima, a ove jeseni vratio se u velikom stilu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".