Supruga splitskog gradonačelnika ponovno oduševila outfitom; odabrala upečatljivu torbicu i trendi cipele

Daniela Marasović Krstulović bijelo od glave do pete osvježila je efektnom srebrnom torbicom
Vidi originalni članak

Nakon popuštanja mjera zaštite, u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu izvedena je predstava "Laponija". Predstavi su prethodile stroge higijenske mjere poput mjerenja temperature i dezinfekcije ruku, a nisu je propustili pogledati splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegova supruga, liječnica Daniela Marasović Krstulović. 

Stil Daniele Marasović Krstulović već nam je ranije zapeo za oko zahvaljujući jednostavnim i profinjenim komadima koje bira, kao i vječnoj filozofiji "manje je više" s kojom svaki put zablista. 

Ovog se puta odlučila za bijelu, prugastu haljinu koja je savršeno naglasila struk te ju je kombinirala s bijelim slingback cipelama. Bijeli modeli vratili su se u modu prije nekoliko sezona - iako mnoge fashionistice preskaču ovaj trend te su im bijele cipele veliko modno "ne", moramo priznati da na liječnici izgledaju jako elegantno i stylish. Bijelo od glave do pete osvježila je efektnom srebrnom torbicom koja je cijelom looku dala dodatnu dozu glamura. 

Još izvrsnih kombinacija splitske liječnice izdvojili smo u galeriji, a odlična su inspiracija za ljetne odjevne kombinacije i formalnije prigode:

FOTO: Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".