Supruga splitskog gradonačelnika Opare bira odvažne komade; pozornost ukrala trendi torbicom

Liječnica Daniela Marasović Krstulović drži se filozofije 'manje je više' koja joj odlično pristaje
Vidi originalni članak

Liječnica Daniela Marasović Krstulović, supruga splitskog gradonačelnika Andre Krsulovića Opare, ovog je vikenda prošetala splitskom rivom, a za nedjeljnu šetnju gradom zablistala je u svega nekoliko odjevnih komada te pokazala kako za nju vrijedi filozofija "manje je više"Marasović Krstulović odabrala je dugački bijeli kaput kojeg je kombinirala s crnim kožnim čizmama neobične potpetice, a pozornost u odjevnoj kombinaciji ipak su ukrali detalji. 

Odabrala je Ray Ban naočale s reflektirajućim staklima, kožne rukavice, a pozornost je ukrala njezina trendi mini-torbica u metalik sivoj boji. Trend metalik komada na modnu nam je scenu došao prije nekoliko sezona, no trendseterice ga i dalje obožavaju, osobito u detaljima, kao što nosi i Daniela Marasović Krstulović. 

Inače, liječnica je velika obožavateljica brenda Self Portrait pa smo je nekoliko puta imali priliku vidjeti u haljinama s potpisom omiljenog brenda brojnih fashionistica, iza kojeg stoji malezijski dizajner Han Chong. Dvije haljine s potpisom popularnog brenda odabrala je za slavlje povodom blagdana svetog Dujma. Jedna je prozirna s cjetnim detaljima i bijelom kragnom, dok je druga u minimalističkom stilu s crnim detaljima, volanima i otkrivenim ramenima. 

Još izvrsnih izdanja splitske liječnice pogledajte u galeriji:

FOTO: Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".