Supruga Domagoja Vide: Je li atraktivna Ivana najseksepilnija navijačica ovog Prvenstva?

Bivša manekenka i nogometaš prošle su godine rekli sudbonosno "da", a uživaju u roditeljstvu
Vidi originalni članak

Ivana, djevojački Gugić, ima 24 godina i bivša je Kraljica Hrvatske, a ona i Domagoj Vida na početku Svjetskog prvenstva u Rusiji proslavili su prvu godišnjicu braka.

Ivana trenutačno uživa u Rusiji gdje bodri naše dečke, a titulu Kraljice Hrvatske osvojila prije četiri godine, no, kako je rekla za 24 sata, te se titule odrekla nakon rođenja sina Davida koji će u rujnu napuniti tri godine. 

Kad gledamo fotografije od prije nekoliko godina, Ivana je doslovno neprepoznatljiva jer je svoju bujnu kosu obojala u smeđu, a to joj, moramo priznati, mnogo bolje pristaje!

Ovaj ljubavni par upoznao se u noćnom klubu, a vezu su nakon četiri godine okrunili brakom. Kad su se upoznali, atraktivna Ivana gradila je manekensku karijeru, a tada je nosila i laskavu titulu prve pratilje Miss Dalmacije. 

Ivana i Domagoj vjenčali su se u Istri u crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a svadbeno su slavlje održali u hotelu Kempinski u Umagu. 

Ivana se u potpunosti posvetila brizi oko sina Davida, a cijela je obitelj preselila u Tursku, gdje je Domagoj potpisao za nogometni klub Bešiktaš. Ivana je i prije Domagoja bila u vezi s nogometašem, Danijelom Stojanovićem koji trenutačno igra u FK Olimpik Sarajevo, a za vrijeme njihove veze, bio je dio NK Hajduk. 

Ivana je nedavno otključala profile na društvenim mrežama i time obradovala brojne obožavatelje koje svakodnevno veseli fotografijama u kojima pozira u navijačkim odjevnim kombinacijama i definitivno je možemo proglasiti jednom od najseksi WAGsica ovog Svjetskog prvenstva! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".