Supruga Dinamovca koji voli markirano ima desetak Hermès torbica i izgleda da na tome neće stati

Čizme od nekoliko desetaka tisuća kuna, skupocjene torbice i upečatljive dizajnerske haljine - zavirite u modni svijet Lejle Hajrović
Vidi originalni članak

Prije nekoliko mjeseci Izet Hajrović potpisao je za Dinamo, a odmah je svojim osebujnim stilom pokrenuo veliku raspravu na društvenim mrežama. Već pri prvom  pogledu na njegov profil na društvenim mrežama, jasno je kako je ovaj nogometaš veliki ljubitelj skupocjenih modnih brendova. Na prvom mjestu nalaze se svakako Louis Vuitton i Gucci, a ovo desno krilo Dinama ne ustručava se nositi i njihov monogram od glave do pete.

Osim 26-godišnjeg nogometaša, velika ljubiteljica skupocjenih krpica je i njegova supruga Leyla. Inače je od njega starija dvije godine, a sudbonosno "da" izrekli su prije više od četiri godine. Kako sama kaže na Instagramu, Leyla je rođena i odrasla u Zurichu, živjela u Istanbulu, Bilbaou i Bremenu, a trenutno je u Zagrebu. 

Ovaj par krade pozornost gdjegod se pojavi, a na njezinom bi ormaru pozavidjele brojne trendseterice. Naime, osim high street komada, njezin ormar prepun je dizajnerskih komada. Tako broji nekoliko Hermes torbica (inače, za njih postoji red čekanja i kažu kako su bolje ulaganje od dionica!) - tu su smeđa, plava, narančasta, žuta, zelena...

Leyla je i velika obožavateljica jednog sezonskog trenda - logomanije, pa nerijetko nosi baš takve upečatljive komade. U kolekciji ima čizme preko koljena s Guccijevim printom, haljinu i nekoliko torbica s Fendi potpisom, Louis Vuitton ruksak i kofer...

Na Instagramu je podijelila i video u kojem je postala ponosna vlasnica Louis Vuitton torbe, odnosno modela Milaris GM, na kojeg je čekala čak osam mjeseci!

I njezin dragi Izet voli je iznenaditi za rođendan pa je podijelila video s darom kojeg je od njega dobila. Radi se o torbici Le Boy Python, brenda Chanel, koja se također nalazi na listama želja brojnih trendseterica.

Naravno, možemo je vidjeti i u high street komadima pa je isfurala popularno odijelo iz Zare - napravljeno je od tvida u ružičastoj boji, a kombinirala ga je s Fendi torbom i upečatljivim naočalama. 

Ni Leylu nije zaobišao trend "ružne" obuće pa je u svoju kolekciju dodala glomazne Louis Vuitton tenisice, čija je cijena oko sedam tisuća kuna. Kombinirala ih je ležerno, s košuljom-haljinom i Hermes torbom. 

Za večernje izlaske voli jako statement outfite pa je jednom prigodom u Monte Carlu isfurala Balmain haljinu, Louboutin cipele, Chanel naušnice i još jednu torbicu brenda Hermes. 

I komad koji baš nikako ne može proći neopaženo... Saint Laurent čizme prekrivene Swarovski kristalima. Radi se o modelu iz Saint Laurent kolekcije za jesen 2017. godine, a njihova je cijena nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".