Supruga dinamovca Izeta Hajrovića isfurala najveći trend sezone u vrlo povoljnoj varijanti

Ovu je haljinu nabavila u popularnom online shopu za samo 20 funti i stoji joj kao salivena
Vidi originalni članak

Zgodna i stylish Leyla uvijek je tip-top sređena i voli sve najnovije trendove. Kao i svake godine, animal print barem u jednom trenutku postane najpoželjniji trend. Tako je i ove, a to nije zaobišla ni Leyla Hajrović. Na Instagramu je podijelila fotografiju u dugoj tigrastoj haljini brenda Pretty Little Thing, koji obožavaju brojne poznate dame, poput sestara Kardashian. 

Haljina stoji vrlo prihvatljivih 20 funti, a u ovom online shopu možete pronaći brojne trendi komade po vrlo povoljnim cijenama. 

Prikupila je gotovo 6 tisuća lajkova, a komentari su prštali na sve strane. Brojni su naglasili kako joj haljina stoji odlično, ali i poželjeli ovakvu jednu. Animal print je defnitivno dobra ideja za jesenske dane, a može se kombinirati na bezbroj načina, treba samo malo hrabrosti! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".