Supruga češkog premijera fotka se s Melanijom, troši puno na odjeću, voli piti prošek i prava je zvijeda Instagrama

Vidi originalni članak

I dok većina supruga europskih političara živi distancirano od očiju javnosti, supruga češkog premijera s medijima nema baš nikakvih problema. Baš suprotno, ona je prava Instagram zvijezda i njezin feed lako bi se mogao zamijeniti za feed neke influencerice

Monika Babisova ima 44 godine i više od 20 godina u vezi je s Andrejem Babisovom, no tek su prošle godine izrekli sudbonosno "da", a upoznali su se dok je ona radila kao tajnica.

Andrej je prije manje od godinu dana izabran za češkog premijera, a Monika ga prati na većini njegovih putovanja i susreta sa svjetskim dužnosnicima. Monika ne propušta priliku pa se redovito fotka s političarima, političarkama ili ostalim prvim damama te fotke dijeli na Instagramu gdje je prati više od 24 tisuće ljudi.  Primjerice, nedavno je na društvenim mrežama objavila selfie s Angelom Merkel, a čini nam se da takvu fotku i nema mnogo ljudi, zar ne? 

Prošlog su vikenda bili u Parizu gdje je obilježena stota godišnjica završetka Prvog svjetskog rata, a Monika je podijelila fotografije na kojima uživa u pogledu na Eiffelov toranj, kao i one gdje je u Versaillesu pozirala s Melaniom Trump i Brigitte Macron. 

Osim u političke susrete, preko Monikinog Instagrama može se dobiti uvid i u njihov privatni život. Inače, češki premijer stekao je bogatstvo zahvaljujući poljoprivrednom businessu, a ujedno je i vlasnik dvije medijske organizacije.

Monika nema baš nikakvih problema s dijeljenjem fotografija pa je s korisnicima čak podijelila i onu gdje su se ona i premijer Babisov - poljubili! Par ima dvoje djece, Viven i Frederika. 

Nije teško zaključiti kako je Monika velika obožavateljica mode, a nerijetko je se može vidjeti u prvom redu na modnim revijama. Također, prema pisanju Daily Maila, priznala je kako na modu troši uistinu puno te za vaaju.com rekla:

Stvarno ne znam koliko. Nikad nisam brojala i jednostavno ne želim znati. Otkad je Andrej u politici, mislim da sam počela trošiti još više jer moram biti pristojno odjevena. Da, stvarno puno trošim!

Navela je i svoja tri poroka: pušenje od kojeg je odustala, prošek i - to što ne ide u teretanu! 

Ipak, Monika ne želi živjeti u sjeni svojeg muža i samo ići s jednog eventa na drugi. Pokrenula je humanitarnu zakladu, a istovremeno radi na otvaranju butik-hotela i restorana.

Rekla je kako ne želi samo sjediti i čekati da njezin suprug dođe doma s posla i kaže što nam je iduće po rasporedu. Za Luxury Prague Life rekla je kako je neovisna i dodala kako već dvije godine radi na projektu vezanom za hotel - osmislila je i opremila interijere te zaključila kako se definitivno ne dosađuje u životu! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".