Supruga Brune Kovačevića blista u trendi kombinaciji koju fashionistice obožavaju

Zgodna Matea zablistala je u kožnom sakou, velikom ovosezonskom hitu koji joj odlično pristaje
Vidi originalni članak

Sinoć je u Zagrebu održana premijera dokumentarnog filma o Dini Rađi, a nisu je propustili ni Bruno Kovačević i njegova supruga Matea. Ona je za ovu prigodu apsolutno zablistala, odabravši crne komade koji joj pristaju savršeno, no ne djeluju nimalo monotono jer su puni trendi detalja.

Bivša rukometašica i PR stručnjakinja odabrala je crnu košulju sa srebnim zvjezdicama i kombinirala je s genijalnim kožnim sakoom i lairanom torbicom s lancima. Look je upotpunila decentnim zlatnim lančićem, no ono što je ukralo pozornost bio je njezin osmijeh. Prirodnu ljepotu usana naglasila je nude ružem, a oči naglasila tek maskarom - za čistu peticu!

Inače, kožni komadi ove su sezone apsolutni hit. Osim kožnjaka koji je must have u svakoj garderobi, bez obzira na to jel muška ili ženska, poseban hit su kožni sakoi i košulje, popularno zvane "natkošulje" koje će ovog proljeća biti jedan od najvećih trendova. Zgodna Matea jako dobro zna što se nosi, a ovakav je sako odlična investicija jer izvrsno izgleda u formalnijim prigodama uz košulju i "strogi" kroj hlača, kao i u ležernijim uz skinny traperice i basic bijelu majicu.  

Inače, Matea je velika ljubiteljica i dizajnerskih komada pa smo je imali prigodu vidjeti s Gucci remenom, dizajnerskim torbicama poput onih  potpisom luksuznih brendova Louis Vuitton i Stella McCartney, kao i s Givenchy čizmama kapom. Njezina najbolja izdanja možete vidjeti u galeriji:

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".