Superga i Aqua jednako je zabava!

Možda i najzabavnija suradnja ove sezone!
Vidi originalni članak

Hrvatski lanac concept trgovina Aqua  i kultni talijanski brend tenisica Superga udružili su snage. Rezultat je capsule kolekcija platnenih tenisica koje na sebi prvi puta nose hrvatski dizajn i zaštitni znak ovog domaćeg brenda - ribice i zvjezdice!

Superga iza sebe već ima brojne suradnje s poznatim imenima modne industrije, poput blogerica Chiare Ferragni, Gale Gonzalez i Leandre Medine, a ovogodišnjem nizu co-brandinga Superge s poznatim modnim kućama Weekend Max Mara i Scotch & Soda pridružuje se i hrvatska Aqua. 

Uzorak ribice i zvjezdice dominira ovom mini kolekcijom Superga tenisica koje dolaze u dvije boje – bijeloj i mornarski plavoj. Tenisice se od ovog tjedna mogu pronaći u Aqua trgovinama na više od 60 atraktivnih lokacija diljem Hrvatske, ali i svijeta (Italijia, Kanada, Meksiko, Cipar, karipski otoci Curaçao, Saint Martin...).

Teško je zamisliti ljetnu suradnju bolju od ove!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".