Super vijest za ljubiteljice Zare i Havaianasa: Brendovi udružili snage i predstavili kolekciju japanki

Najpoznatiji brend japanki Havaianas i jedan od najvećih svjetskih high street modnih brendova Zara, udružili su svoje modne snage kako bi stvorili minimalističku kolekciju japanki
Vidi originalni članak

Ljubitelji Zare i Havaianasa, popularnog brenda japanki, ovog će ljeta doći na svoje jer su brendovi predstavili modele koji su rezultat zajedničke suradnje.

Naime, najpoznatiji brend japanki Havaianas i jedan od najvećih svjetskih high street modnih brendova Zara, udružili su svoje modne snage kako bi stvorili minimalističku kolekciju japanki.

Kolekcija se sastoji od dva top modela u pješčanim i bež tonovima, a oba modela karakteristična su po tome što pristaju jednostavnom, minimalističkom stilu i kombinacijama sastavljenima od kratkih traper hlača i lagane lanene košulje.

Kolekcija je lansirana globalno i dostupna je u Zarinim trgovinama, kao i na web shopu. Cijena japanki, koje će zasigurno biti pravi ljetni hit među trendsetericama, iznosi 179,90 kn.

 

Kakve su manikure in ovog ljeta? Vlasnica omiljenog zagrebačkog salona otkriva najveće trendove
Popularna haljina ili suknja koja stoji kao salivena? U kombinacije stajliš frendica odmah smo se zaljubili
Zgodna kozmetičarka u trapericama o kojima je mišljenje podijeljeno: Voljeli ih ili ne, njoj super pristaju
Prezgodna plesačica u mini-topu i trendi hlačicama: 'Kasnila sam pa sam ovo brzinski obukla u nadi da me nitko neće vidjeti'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".