Super spaja ležerno i elegantno: 'Outfit sam odabrala spontano, a od uzoraka nosim jedino leopard'

Uz sportsku majicu kombinirala je kaput u off white nijansi i kožne čizme, klasike kojima se rado vraćamo svake zime pa su jedan od onih komada u koje vrijedi uložiti.
Vidi originalni članak

Volite li spoj komada koji pripadaju različitim stilovima, u ovom slučaju sportskom i elegantnom, inspiraciju za odijevanje možete pronaći u kombinaciji sportske novinarke odličnog smisla za modu. Njezino je ime Ivana Perović, a prošle je zime rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i otkrila par detalja o svojem stilu.

– Iz Crne Gore sam, ali živim tu sa suprugom. Ovu sam kombinaciju odabrala spontano. Uvijek detaljima podignem neutralne boje i jednostavne kombinacije. Od uzoraka nosim jedino leopard, ali mora biti dobro uklopljen da nije prenapadno – rekla je Ivana za Divu. 

U ovom je stajlingu, koji je zaslužio čistu modnu peticu, bež i crne kombinirala je uz efektnu torbu koja je pravi statement komad u ormaru. Torba dolazi u color-block kombinaciji plave i zelene, a za dozu elegancije tu su zlatni detalji.

Suknju je kombinirala uz sportsku majicu s kapuljačom te outfitu dodala vječne klasike kojima se rado vraćamo svake zime. Kaput u prljavo bijeloj nijansi odličan je odmak od tamnih nijanse kakve najčešće imamo prilike vidjeti, a kožne čizme super izgledaju i u dnevnoj i u večernjoj varijanti pa su dobar dodatak kolekciji.

Za dolazak proljeća: Najbolji komadi iz novih kolekcija koje ćemo nositi u nadolazećim mjesecima!

FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 25,99 € FOTO: H&M 69,99 € FOTO: H&M 22,99 € FOTO: H&M 49,99 € FOTO: H&M 59,99 € FOTO: H&M 42,99 € FOTO: H&M 49,99 € FOTO: H&M 40,99 € FOTO: H&M 39,99 € FOTO: H&M 35,99 € FOTO: H&M 19,99 € FOTO: H&M 30,99 € FOTO: H&M 17,99 € FOTO: H&M 20,99 € FOTO: H&M 32,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 30,99 € FOTO: H&M 89,99 € FOTO: H&M 89,99 €

Čizme kakve nosi zgodna Helena hit su već godinama, a nećete pogriješiti ni ako ih i ove zime dodajte u outfite
Spoj buca i lepršave suknje ne može svatko 'isfurati', no zgodna crnka to savršeno radi
Ukusni keksi zbog kojih nećete imati grižnju savjesti: Obožavat će ih ljubitelji maslaca od kikirikija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".