Super par u odličnim zimskim stajlinzima: Sjajno spajaju eleganciju i ležernost!

Idealna su inspiracija za zimske outfite, a super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da crna i bijela boja u zimskim danima izgledaju monotono i obično, ovaj par sa zagrebačkih ulica definitivno će vas razuvjeriti! Oduševili su nas svojim modnim kombinacijama, a ulovio ih je naš Goran Čižmešija kojem su rado pozirali i pokazali svoje super stajlinge.

Zgodna i stajliš brineta odabrala je traperice širokih nogavica koje je kombinirala uz basic bijelu majicu. Zvijezda stajlinga bio je odličan maksi bijeli kaput, model koji je u zadnje vrijeme iznimno popularan u street style modi, a posebno nam se svidio njezin odabir s leopard printom na podstavi.

Od modnih dodataka, za oko nam je zapala crna Gucci torba u ‘Jackie’ modelu. Riječ je o vječnom klasiku koji je prepoznatljiv prema ‘horseback’ kopči u zlatnoj boji. 

On je, pak, odabrao crnu kombinaciju hoodice i hlačama širokih nogavica koju je zaokružio sivom predimenzioniranom jaknom kariranog uzorka koja je ujedno ‘razbila’ monotoniju crne boje. Stajling je dovršio Nike tenisicama u Dunk modelu.

Kupite sada, nosite kasnije: Stvari koje se isplati uloviti na sniženjima i nositi na proljeće kad zatopli!

FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M

Simpatična i odlična: 'Ako se nešto nameće kao trend, neću to nositi samo jer je trend, a ne sviđa mi se'
Ovakve bezvremenske kombinacije nikad ne dosade: Ekonomistica očitala modnu lekciju iz klasičnog stila
Isprobajte ovih dana: Nekoliko savjeta s kojima ćete kod kuće postići savršeno isfeniranu kosu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".