Super par u odličnim zimskim stajlinzima: Ona sa cool šubarom, a on u elegantnom kaputu!

Idealna su inspiracija za zimske outfite, a super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da crna boja u zimskim danima izgleda monotono i obično, ovaj par sa zagrebačkih ulica definitivno će vas razuvjeriti! Oduševili su nas svojim modnim kombinacijama, a ulovio ih je naš Goran Čižmešija kojem su rado pozirali i pokazali svoje super stajlinge.

Oboje su odabrali kombinaciju u kojima je glavna riječ vodila crna boja, a zgodna dama posebno nas je oduševila kombiniranjem crnog kaputa uz odličnu crnu šubaru, stvorivši cool modni trenutak. Kaput je uparila uz elegantnu midi suknju te crnu dolčevitu. Outfit je dovršila loafer cipelama, jedan od onih modela koji je popularan u jesenskim i zimskim kombinacijama, a odlično izgleda kada se nosi na suknje, kao i na hlače i haljine.

On je, pak, odabrao nešto klasičniju kombinaciju pa je tako ulicama prošetao u odličnim crnim hlačama koje je kombinirao uz elegantan sivi kaput te crno.sive čizme. Outfitu je dodao i toplu vunenu kapu.

Zna kako napraviti da crno od glave do pete izgleda zanimljivo: 'Kombinaciju sam kupila prije pet minuta i odmah je obukla'
'Pratim trendove, ali ih se ne držim striktno. Volim kvalitetne ženstvene komade s dozom pomaka'
Baršunasti zimski ‘outfit’ za lice: Koža voli bogate formule s kojoj će se nahraniti i zaštititi od hladnoće

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".