Super par u crnom od glave do pete: Ona u midi haljini, a on u kombinaciji kožnih hlača i košulje!

Idealna su inspiracija za jesenske outfite, a super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da crna boja u jesenskim danima izgleda monotono i obično, ovaj par sa pariških ulica definitivno će vas razuvjeriti! Oduševili su nas svojim modnim kombinacijama, a ulovio ih je naš Goran Čižmešija, koji je posljednjih dana u Parizu kako bi pratio Tjedan mode.

Oboje su odabrali crno od glave do pete, a zgodna dama posebno nas je oduševila kombiniranjem crne midi haljine uz nekoliko crnih remena sa srebrnim kopčama i zakovicama, stvorivši cool modni trenutak. Haljinu je uparila uz elegantne prozirne sandale te malu crnu torbicu preko ramena. Dodala je i crne sunčane naočale mačkastog oblika i nekoliko srebrnih ogrlica koji su povezali cijeli stajling.

On je, pak, odabrao nešto ležerniju kombinaciju pa je tako pariškim ulicama prošetao u odličnim kožnim hlačama, crnoj košulji te kaubojskim čizmama. Outfitu je dodao i maramu oko glave i retro sunčane naočale, a crnu boju 'razbio' bijelim kaubojskim šeširom.

Manekenka Lauren Wasser izvrsno nosi kombinaciju bermuda, vojničkih čizama i kožne jakne
Komad kojeg vrijedi imati u ormaru jer ste spremni za čas: Najljepši kombinezoni za ovu jesen
5 trendi i chic frizura koje će biti najpopularnije ove zime

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".