Super Moschino Super Mario kolekcija

Moschino nakon kolekcija inspiriranih McDonald'som, Barbie lutkom pa čak i sredstvom za čišćenje nova kolekcija napravljena je u čast- Nintenda!
Vidi originalni članak

Baš kada pomislimo kako Jeremy Scott i njegove kolekcije za brend Moschino ne mogu biti posebnije i neobičnije on nas ponovo oduševi! Nakon nostalgičnih kolekcija inspiriranih lutkom Barbie,"SpongeBobom", Cartoon Networkovim junakinjama Powerpuff Girls ovog puta glavna inspiracija bila je kultna Nintendo igrica Super Mario.

Taman u vrijeme blagdana, talijanski brend predstavio je projekt "Super Moschino". Suradnja s Nintendom posvećena je 30. godišnjici igrice Super Mario a na neobičnom printu našli su se i ostali jednako poznati likovi iz igrice Luigi, Princess Peachi simpatična žaba. Linija je dostupna na Moschino internetskim stranicama te u odabranim trgovinama diljem svijeta.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".