Asos je u ponudu dodao klasične crne i bijele majice za žene s većim poprsjem

Ovakva je majica must have u ormaru, a Asos je olakšao potragu ženama s velikim poprsjem
Vidi originalni članak

Klasična majica u crnoj ili bijeloj boji je must have svake garderobe. Spasit će vas u brojnim prigodama kad ne znate što odjenuti jer jednako dobro izgleda u kombinaciji s trapericama, suknjama, ispod sakoa, ispod haljine s tankim naramenicama... Međutim, jednako tako koliko je volimo nositi, toliko je teško pronaći onu savršenu koja istovremeno i izgleda dobro i napravljena je od kvalitetnih materijala. 

Dodatan problem može stvoriti i veće poprsje, no Asos je prepoznao tu problematiku i potrebu pa je u kolekciju dodao klasičnu majicu, namijenjenu upravom ženama s većim grudima. Napravljena je od organskog pamuka i dizajnirana je upravo za žene koje imaju košaricu veličine od D nadalje. Majice dolaze u nekoliko modela, u crnoj i bijeloj boji, a cijene se kreću između 6 i 12 funti. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".