Super cool i baš jedinstvena: '90 % mog ormara je šareno i s Hrelića, iz second handa...'

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao simpatičnu Paulu koja se istaknula svojim modnim odabirom
Vidi originalni članak

Volimo jedinstvene kombinacije koje donose odmak od trendove, a jedan takav stajling pokazala je simpatična filmska djelatnica. Njezino je ime Paula Grandov i ovih dana nije prošla nezamijećeno ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije, a za Divu je rado ispričala nekoliko detalja o svom stajlingu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer mi se baš sviđa. Bluza je s Hrelića, a ove čizme su mi za svaki dan. 90 % mog ormara je šareno i s Hrelića, iz second handa ili nešto što ukradem iz maminog ormara, kao primjerice ovaj remen – otkrila je simpatična Paula.

Upečatljivu haljinu s printom kombinirala je s kožnim kaputom. Dodala je i čizme do koljena s platformom koje su odmak od klasike.

– Uvijek sam u platformama, imam jedne jedine cipele koje nisu na platformu i njih nosim kada radim na snimanjima. Ne postoji nešto što ne bih nosila, mislim da se sve može dobro stilizirati – dodala je.

Prugice su u proljeće uvijek in: Donosimo pregled najefektnijih komada iz trenutne ponude!

FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 15,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 15,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR

Najljepša nijansa u kosi koju ćemo viđati ovog proljeća: Izgleda luksuzno, a i jednostavna je za održavanje!
Serumi za lice neophodan su korak u rutini njege, a evo koji se ističu kao najučinkovitiji
Znate li prepoznati kada je proizvodu istekao rok trajanja? Kod jednog treba posebno pripaziti!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".