Sunčanom stranom...

Proljetne cipele kao stvorene za šetnju sunčanom stranom ulice...
Vidi originalni članak

U moru jednoličnih, sigurnih i trendovskih modnih odabira rijetko se nađu oni koji su spremni eksperimentirati. Umjesto da igrate na sigurno izazivamo vas da ovog proljeća nosite nešto za što ste mislili da nikada ne bi. Ključ je samo da se u tome osjećate ugodno! Zašto ne bi monokromatičnu poslovnu kombinaciju spojili sa šarenom torbom glasnog uzorka ili pak cipelama u živoj boji? 

Ove očaravajuće žute cipele pronašli smo na Asosu a cijena im je 460 kuna. Minimalna peta čini ih jednostavnim za svakodnevno nošenje a trakica koja se veže oko gležnja izgleda neodoljivo. Jednako će dobro izgledati na suknje svih dužina, traperice ali i bijele proljetne i ljetne haljinice kojima se svi toliko veselimo. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".