Summer of love nova je ljetna kolekcija dizajnerice Anite Pokrivač

Lagane, lepršave, upečatljive, a istovremeno toliko nosive i laskave svakoj građi. Sve su to haljine, koje najavljujuju ljeto 2022.
Vidi originalni članak

Kolekcija haljina inspirirana ljetom i ljubavi prema samoj sebi, karakteriziraju već prepoznatljivi printevi i cvjetni motivi te elegantne haljine koje usvajaju prirodnm materijalom, udobnošću i živahnim, ljetnim bojama. 

Lagane, lepršave, upečatljive, a istovremeno toliko nosive i laskave svakoj građi. Sve su to haljine, koje najavljujuju ljeto 2022. 

Osim što naglašavaju preplanulu ljetnu put, nove haljine Anite Pokrivač, naglasit će i ženstvenu figuru. U kolekciji možete pronaći mini, midi i maksi krojeve, haljine bez rukava i na jedno rame, te one s elegantnim prorezom koji će u prvi plan staviti vitke noge.

Kolekcija sadrži i dva modela koji će itekako laskati osunčanoj puti. Nakon plaže,sunca i mora, haljine sa zlatnim print detaljima biti će pun pogodak da probudite romantičarku u sebi. 

Iznimna lakoća nošenja, a u isto vrijeme ženstvenost i elegancija te prirodni materijali, prepoznatljiva su nit vodilja brenda.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".