Suknja s prorezom i predimenzionirana jakna izgledaju baš cool kada se nose kao što to radi simpatična Ana

Zgodna Ana rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji i otkrila nekoliko detalja o svojem stilu
Vidi originalni članak

Volite li paletu tamnih boja, zasigurno će vam se svidjeti kombinacija koju je gradom prošetala studentica produkt dizajna i model,  a odličan modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija. Simpatična Ana Nikšić osim što je rado pozirala našem fotografu, za Divu je ispričala i nekoliko detalja o svojem stilu.

– Ova suknja mi je omiljeni komad u ormaru i puno toga kombiniram uz nju. Nekad sam sva u bojama, nekad sam sva u crnom, ovisi o raspoloženju. Uzorke obožavam, ali ipak najčešće nosim jednobojno, eventualno stavim neki detalj s uzorkom, najčešće nekim geometrijskim. Visoka sam, pa uglavnom nosim ravnu obuću, ali ponekad obujem i visoke pete – ispričala nam je Ana.

Izvrsno je spojila klasiku s trendovima pa je odabrala predimenzionirani kožni kaput s detaljem krzna čizme sara visine, model kojeg sve češće viđamo u kolekcijama ljubiteljica mode, a odličan su odabir za malo jesenske i zimske dane. 

Zvijezda stajlinga bila je vesta upečatljive ljubičaste boje koja je odlično 'razbila' monotniju tamnih i zagasitih boja, a nama se posebno svidio cool detalj preklopljenog ovratnika.

Stajling je upotpunila efektnom midi suknjom s upečatljivim i trendi prorezom te crnom vunenom kapom i cool sunčanim naočalama.

Trener čiji stil obožavamo u genijalnom zimskom stajlingu: 'Volim sve nijanse zelene, osim kričavih'
Čizme kakve je odabrala zgodna dama i ove su sezone broj jedan: Glomazni model super izgleda uz ležerne komade!
Izdvojili smo najbolje božićne džempere iz H&M-a u kojima ćemo provesti cijele blagdane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".