Suknja s leopard printom vratila se u modu: Evo kako je jednostavno stilizirati

Leopard print je dokaz da pravi modni klasici nikada ne izlaze iz mode.
Vidi originalni članak

Modni svijet ima dugu povijest obožavanja leopard printa, uz dizajnere i zvijezde koji ga zagovaraju već desetljećima. Tijekom godina, leopard print je usvojio koketni štih zahvaljujući stajlingu Jackie Kennedy iz 1960-ih, a zatim prihvatio više rokenrol oštrice s osobama poput Debbie Harry. Svestranost leopardovog uzorka čini ga svojevrsnim krojačkim kameleonom, što je neke ljude u industriji navelo da ga proglase "neutralnim".

U novijoj modnoj povijesti, točnije 2019.. New York je doživio ljeto suknji s uzorkom leoparda. Ono što je započelo s popularnim satenskim stilom iz Réalisation Par, na kraju se pretvorilo u pravi tsunami leopard midija. Sveprisutnost stila je uzrokovala različite reakcije – neki su se ljudi zakleli da više nikada neće nositi leopard suknju – ali, kao i s mnogim proglašenim zastarjelim modnim trendovima, brzo premotajte pet godina i stil se ponovno čini svježim.

Na nedavnim modnim pistama, leopard suknja se tiho vratila. Viđena je kao odgovarajući leopard set kod Prade i Celine te kao voluminozna maksi suknja kod Oscara de la Rente. Možda još niste spremni iznijeti svoju satensku midi suknju, ali očito postoji mnogo novih načina za nošenje leopard suknje ovog ljeta i u jesen. 

Jedan od najnovijih trendova je nošenje leopard suknje kao dijela kompleta. Prada i Celine su pokazale kako leopard print može izgledati sofisticirano i moderno kada se nosi kao kompletan set. Oscar de la Renta predstavio je leopard print u obliku voluminozne maksi suknje. Ova opcija je savršena za one koji žele dramatičan i elegantan izgled, idealan za večernje izlaske ili posebne prilike.

Iako je možda bila previše viđena u prošlim godinama, klasična satenska midi suknja s leopard printom i dalje može biti stajliš izbor. Kombinirajte je s jednostavnim bijelim topom i sandalama za dnevni look ili s elegantnim topom i visokim potpeticama za večernji izlazak.

Za hrabriji izgled, kombinirajte leopard suknju s kožnom jaknom ili topom. Ova kombinacija donosi rokenrol vibraciju koja će privući pažnju. Za ležerniji izgled, leopard suknju stilizirajte s pletenim komadima poput džempera ili kardigana. Ovaj spoj stvara ugodan i trendi outfit za hladnije dane.

Ako preferirate minimalistički stil, leopard print može biti glavni element vašeg outfita. Držite ostatak jednostavnim s neutralnim tonovima i čistim linijama kako bi leopard print došao do izražaja.

Objavu dijeli ZULA (@bbzula)

Leopard print je dokaz da pravi modni klasici nikada ne izlaze iz mode. Bez obzira na to kako ga stilizirali, ovaj uzorak će uvijek donijeti dozu sofisticiranosti i hrabrosti u vaš ormar. Dakle, izvadite svoju leopard suknju ili investirajte u novu i uživajte u modnim avanturama koje ovaj bezvremenski print donosi.

Blake Lively odvažno kombinira kožne komade uz cipele koje su apsolutni ljetni hit
Zanimljivim stajlingom istaknula se na špici: 'Ako nosim boje, pazim da je to ista boja od glave do pete'
Gingham je postao najtrendi print za haljine koje se nose ovog ljeta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".