Suknja kakvu bira Franka Batelić ističe se efektnim dizajnom, a tu je i frizura s kakvom je ne vidimo često

Franka Batelić pojavila se na otvorenju salona Franić na novoj lokaciji, a njezini modni i beauty izbori nisu prošli nezamijećeno
Vidi originalni članak

Otvorenju salona Franić na novoj lokaciji prisustvovala je i Franka Batelić koja je pozornost plijenila svojom odjevnom kombinacijom i cool beauty izborom. Pjevačica se pojavila u stajlingu u kojem je glavnu riječ vodila suknja 'isprepletenog' dizajna, mini-model u crnoj boji koji neodoljivo podsjeća na popularan intrecciato uzorak, dizajn po kojem je luksuzni brend Bottega Veneta postao prepoznatljiv. 

Mini suknju kiminirala je uz asimetričan top u efektnoj plavoj boji i stajlingu dodala modni klasik - crni sako kojeg je dobro imati u ormaru jer je nosiv godinama i u raznim prigodama, a često i riješava problem 'ne znam što odjenuti'. Iako klasičan, Frankin se sako ističe zip detaljem na prednjem dijelu. Kombinaciji je dodala još jedan klasik, prošivenu dizajnersku torbu sa srebrnim lancem. 

Osim odjevnom kombinacijom, pjevačica se istaknula i svojim beauty izborom pa se na otvorenju salona pojavila s podignutom punđom i dva pramena koja uokviruju lice. Ovakve su frizure ponovno postale popularne zahvaljujući ultra-popularnoj seriji 'Euphoria', a podsjećaju na estetiku koja je dominirala 2000. 

Jelena Rozga nosi jedne od najpoželjnijih štikli sezone: Savršene su za sezonu partyja, pronašli smo pristupačniju opciju

Jadranki Sloković ležernost izvrsno pristaje: Stroge krojeve odijela zamijenila trapericama, puf-jaknom i džemperom

7 najprodavanijih parfema s Notina među kojima možda pronađete i najmirisniji poklon za Božić

Što je trenutno najprodavanije u Zari? Izdvojili smo modne favorite za zimske dane od 139,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".