Sudeći prema ovoj trendseterici, hit, ali skupe tenisice pratit će nas i ove sezone!

Ovaj model tenisica ili volite ili mrzite!
Vidi originalni članak

Čini se kako su visoke temperature svima lagano dosadile pa mnoge dame jedva čekaju "uskočiti" u malo tople odjevne komade, a ove dvije prolaznice na Cvjetnom trgu najbolji su primjer toga. Odlično su spojile ljetne i jesenske komade te nam još jedanput pokazale zašto toliko volimo prijelazno razdoblje! 

Jedna je dama spojila dvije nijanse plave, tamnu i svijetlu te im dodala detalje u bijeloj boji, a posebno nas je osvojila jakna s neobičnim puf rukavima.

S druge strane, njezina se prijateljica odlučila za ležerniji styling pa je kombinirala basic majicu s vrućim trapericama te dodala kožnu jaknu u žutoj boji te odgovarajuće tenisice na petu. Iako se mnogi nadaju ad će izaći iz mode, tenisice Bobby s potpisom Isabel Marant već su jako dugo na tronu najpoželjnijih, a čini se da će tako biti i u nadolazećim hladnim danima. 

Ovaj model tenisica može se pronaći na web shopu My Theresa gdje se prodaju u crnoj boji od brušene kože, a za njih je potrebno izdvojiti 410 eura. Napravljene su od teleće kože, a jednako dobro izgledaju nošene uz mini suknju, ali i skinny traperice. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".