Sudeći prema kolekcijama u high street trgovinama, boja kadulje najnoviji je hit za 2020.

Pronašli smo je na svemu - jaknama, bluzama, haljinama, kardiganima...
Vidi originalni članak

Nedavno smo pisali o pet boja koje ove jeseni možete dodati u svoj ormar kako bi odjevne kombinacije izgledale luksuznije i otmjenije. Riječ je o nijansama bež, smeđoj, prljavo bijeloj, bordo i narančastoj, a ako ste u zimski, a osobito u proljetni ormar poželjeli dodati još boje, imamo odlične vijesti. Naime, jedan od najvećih hitova za 2020. godinu, barem ako je suditi prema kolekcijama u high street trgovinama, bit će boja kadulje. Prekrasna nijansa zelene savršeno se uklapa u pastelnu paletu koja se ponovno vraća u boju.

Riječ je o boji koja pristaje baš svima, a trendseterice su je već uklopile u svoje odjevne kombinacije. Boja kadulje izgleda savršeno i s (ne)bojama poput bijele i crne. Zavirili su u ponudu high street trgovina i pronašli najljepše komade u ovom prekrasnoj nijansi koja će savršeno odgovarati komadima koje već imate u ormaru. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".