Subota je dan za shopping, a ovaj styling prvi je na našoj listi želja!

Sve što imamo reći je da jedva čekamo jesenske dane!
Vidi originalni članak

Sredina je kolovoza što znači da sve više razmišljamo o jesenskim danima i jesenskim kombinacijama koje nas itekako vesele, osobito slojevito odijevanje. Jedan pogled na nove kolekcije dovoljan je kako bi se donio zaključak  da će jesenski dani biti veseliji nego ikad do sad! 

Kombinacija koja je nama zapela za oko sastavljena je od, na prvu, jednostavnih komada, no zajedno čine jako upečatljivu kombinaciju. Ove jeseni zaboravite na skinny modele i odlučite se za odvažne poput ovih čija je cijena 249 kuna. Također, ove sezone veliki su hit gležnjače u boji pa s lakiranim crvenim za 249 kuna definitivno nema greške. Prugasta košulja zasigurno je komad koji imate u ormaru, a još malo boje dodajte kroz jaknu - crvena će očito biti jedna od najvećih hitova sezona, a ova od trapera prodaje se za 199 kuna! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".