Stylish trio! Ova majka otkrila je kako njene kćeri obožavaju usklađivati odjeću

Naš street style fotograf Goran Čižmešija Ivu, Petru i Niku fotografirao je u centru Zagreba
Vidi originalni članak

Djevojčice su toliko slatke da su nas odmah osvojile. Majka Iva Gardašević je pravnica, a njene klinke Petra (3) i Nika (7) prave su stylish damice. 

Ovu haljinu sam odabrala jer je vruće. Nosim i ostale uzorke, žive boje i šareno, samo da nije crno. Cure se same usklađuju, što su starije, to sve više, ja ih na ništa ne forsiram, same si biraju što će nositi, rekla je Iva

- Mi smo odabrale te haljinice, ne znam zašto su nam se baš te svidjele. Imamo puno haljina u bojama, a imamo i haljine s cvjetićima - kaže starija Nika. 

Upoznajte Josipu! Dolazi iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".