Stylish trio iz centra Zagreba zna koji su najpoželjniji komadi sezone

Prošetali su špicom u odličnim kombinacijama od glave do pete
Vidi originalni članak

Dame su nam velika inspiracija za ležerni styling za kavicu u gradu. Plavuša nosi bijelu bluzu bez ramena u kombinaciji s traper suknjom, a to je možda jedna od najpopularnijih ljetnih kombinacija. Tenisice su joj za čistu paticu, a o detaljima da ne pričamo. Slamnati šešir, okrugle retro naočale i nakit, odlično je uparila, a mini Furlina torbica super se uklopila u sve. 

Crnka je zablistala u romantičnom izdanju. Duga cvjetna haljina vrišti - ljeto, a traper prsluk u sve se besprijekorno uklopio. Nosi slične tenisice poput špagerica. Par nanizanih narukvica i mala crna torba, sve su što je potrebno da ovaj styling dobije onu točku na "i". 

U društvu su muškarca koji zna s kojim se komadima ljeti nikad ne griješi. Sve što treba za dobro casual izdanje su kratke traper hlače, jednostavna polo majica i cool tenisice. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".