Stylish studentica: "Kombinacija poslovnog sakoa i golog trbuha mi djeluje otkačeno"

Studentica ekonomije Andrea Janković spremno je pozirala našem Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Nosi sako Massimo Dutti, top i hlače Zara, torbu Stefanel i tenisice Isabel Marant, a njenu kombinaciju vrlo rado bismo kopirali od glave do pete. 

Sredila sam se za popodnevni izlazak. Vježbam i pazim na liniju pa si mogu priuštiti nositi crop top. Kombinacija poslovnog sakoa i golog trbuha mi djeluje otkačeno, a ujedno profinjeno, a mislim da sam i odjevena u skladu sa svojih 20 godina. Nosim sve što mi se svidi, a obožavam nositi i boje, najviše žutu i rozu, iako se danas slučajno poklopilo da sam većinom u crnom.

Upoznajte Josipu! Ljepoticu iz Slavonskog Broda koja živi i radi u Njemačkoj. Ona ima stil u malom prstu, a otkrila nam je i što misli o odjevanju Njemica: 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".