Stylish, seksi i baka dvoje unuka - upoznajte prezgodnu 48-godišnjakinju koja je zaludila Instagram

Zgodna Beograđanka na Instagramu broji više od 400 tisuća fanova
Vidi originalni članak

Ne želimo zvučati stereotipno, no kad nam netko spomene "baku", obično ne zamišljamo nekog poput ove dame koja je potpuno osvojila društvene mreže.

Radi se o Žaklini Berrido Pisano koja se na Instagramu krije iza nadimka @realfashionist, a gotovo svakodnevno svojih 413 tisuća pratitelja oduševljava objavama na kojima u prvi plan uvijek dokaze njezine odjevne kombinacije, ali i fantastična linija.

Ova blogerica ima 48 godina i podatak koji pomalo impresionira je činjenica da je baka dvoje unuka. Na stilu i cjelokupnom izgledu mogle bi joj pozavidjeti i njezine mnogo mlađe "kolegice" iz modnog blogerskog svijeta, a inspiraciju za odijevanje crpi iz različitih mjesta na kojima je živjela: Švicarske, Poljske, Francuske...

Žaklina dolazi iz Beograda, a živi u Italiji, gdje je pronašla ljubav svog života kojeg zove "Mr. Perfect", tj. "Gospodin Savršeni". Glavni hashtag na njezinom Instagramu je #grandmotherthatlovesfashion, odnosno prevedeno "baka koja voli modu", a iz njezinih pomno odabranih outfita vidi se da u modi uistinu uživa. 

Njeguje šminkerski stil, a u njemu jednako dobro kombinira casual komade poput traperica, kao i one formalne poput balonera, trendi odijela i cipela na visoku petu koje prevladavaju u njezinoj kolekciji obuće. Žaklina u klasičan stil fantastično uklapa trendi komade te se ne boji nositi jarke boje i neobične uzorke, ali i "ružne" trendove poput, primjerice, minijaturnih naočala 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".