Stylish roditelji prošetali gradom u kombinacijama koje mogu poslužiti kao super inspiracija

Oni znaju kako napraviti odmak od klasike i izgledati baš cool
Vidi originalni članak

Nema ljepšeg prizora na zagrebačkoj špici od nasmijanih prolaznika, a dvoje jako stylish roditelja ulovio je i naš Goran Čižmešija. Rado su mu pozirali i pritom, osim osmijeha, pokazali odlične odjevne kombinacije koje mogu poslužiti kao dobra inspiracija ako želite napraviti mali odmak od klasike.

Ona je razigranu suknju kombinirala s cool majicom i kaputom boje devine dlake, odjevnim komadom koji je vječni klasik i must have u svakom ormaru, a look je zaokružila gležnjačama na petu s krznenim detaljima. 

Njegov je odabir bio karirani kaput ispod kojeg su se nazirali vesta i košulja, a najviše su pozornosti ipak ukrali su modni detalji - cool cipele i sunčane naočale s kojima nije mogao proći nezamijećeno 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".