Stylish profesorica biologije: "Imam 17 šešira, a ta ljubav je počela s mojim vjenčanim šeširom"

Zlatu Brekalo u centru Zagreba fotografirao je street style fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

U pravom ljetnom izdanju, ova je stylish dama našem fotografu odmah zapela za oko. Profesorica Zlata kaže kako obožava šešire, a njen šareni styling nam je uljepšao dan. 

Nosim šešir Kobali, haljinu Max Mara, torbu Michael Kors, a cipele su iz Španjolske. Lila i roza su moje omiljene boje, pa mi se dosta garderobe vrti oko njih. Uz cvjetne uzorke volim još i karirane, a imam i jednu haljinu životinjskog uzorka koja me podsjeća na posjet Argentini.

Preko ljeta nosim vedre boje, a preko zime ubacim crnu koju podignem s omiljenom lila i rozom. Imam 17 šešira i svi su od gospođe Kobali. Već 33 godine sam njena vjerna mušterija, a ta ljubav je počela s mojim vjenčanim šeširom.

Stilistica i blogerica Barbara Repe otkriva što vam treba za stylish ljeto: 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".