Stylish povratak u klupe: Kolekcija za djevojčice ljepša je no ikad!

S ovakvim odjevnim kombinacijama početak škole bit će još draži!
Vidi originalni članak

Povratak u školske klupe nije nimalo jednostavan, no čini nam se da je ipak malo lakši kad se u nove radne pobjede kreće u odjevnim kombinacijama u kojima se osjećamo dobro. Zara je mislila na to pa je predstavila novu kolekciju za djevojčice namijenjenu upravo početku rujna, odnosno početku škole. 

U novoj kolekciji neodoljive djevojčice pozirale su poput pravih modela, opuštene i nasmiješene, a možemo zaključiti kako nas očekuje jedna jako stylish jesen u kojoj glavnu riječ vode čizmice koje izgledom podsjećaju na kultne "Martensice", zanimljive traperice, jakne u živim bojama te neobične haljine i suknje. 

Svi trendovi koji viđamo u ženskom svijetu mode preselili su se i u modni svijet djevojčica pa su must have za ovu jesen košulje s volanima, prsluci, rebraste haljine, beretke, baloneri i detalj izvezenog cvijeća, a glavna misao vodilja je: neka bude šareno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".