Stylish par iz centra: 'Ponekad se slučajno dogodi da ispadnemo usklađeni'

Sara i Mladen prošetali su u pravim jesenskim kombinacijama i fotografirao ih je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Sara Štanjo je studentica poslovne ekonomije, a Mladen Luketić, kako kaže, potencijalni student. Ona nosi jaknu H&M, majicu New Yorker, mamine hlače, a torba i čizme su iz nekog butika u Splitu. Mladen je odjenuo kaput H&M, košulju, vestu i hlače Galileo, a čizme su iz Italije. 

Sredila sam se jer mi je došao momak iz Splita. Usklađeni smo jer je on rekao da je kupio novi bež kaput, a ja novu bež jaketu, ali nismo se dogovarali da ćemo baš to danas odjenuti. Ponekad se slučajno dogodi da ispadnemo usklađeni, kaže Sara. 

Obožavam uzorke, pogotovo karirane i cvjetne u retro stilu, dok životinjske ne nosim, kaže ova ljepotica. 

Sredio sam se jer sam došao kod djevojke u posjetu. Nikad ne nosim jarke boje, uvijek sam u neutralnim bojama. Uzorke uopće ne nosim, rekao je Mladen. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".